ΣΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ Η ΤΕΛΕΤΗ ΔΩΡΕΑΣ ΣΤΟ ΠΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ NOVA-WIND  Νέα - Ανακοινώσεις  Πυροσβεστικό Μουσείο  06-06-2022 19:10  0  1153 αναγνώσεις

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΤΕΛΕΤΗ ΔΩΡΕΑΣ NOVA-WIND
ΤΕΛΕΤΗ ΔΩΡΕΑΣ NOVA-WIND 2
ΤΕΛΕΤΗ ΔΩΡΕΑΣ NOVA-WIND 3
ΤΕΛΕΤΗ ΔΩΡΕΑΣ NOVA-WIND 5
ΤΕΛΕΤΗ ΔΩΡΕΑΣ NOVA-WIND 6
ΤΕΛΕΤΗ ΔΩΡΕΑΣ NOVA-WIND
ΤΕΛΕΤΗ ΔΩΡΕΑΣ NOVA-WIND 8

Την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022, παρουσία του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστου Στυλιανίδη, πραγματοποιήθηκε η τελετή δωρεάς στο Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας ενός επιβατηγού οχήματος τύπου jeep 4x4 καθώς και 200 στολών προστασίας προσωπικού, από την εταιρία NOVA-WIND.  Η δωρεά αυτή θα συμβάλλει στις επιχειρησιακές δυνατότητες του Πυροσβεστικού Σώματος σε αστικό και δασικό περιβάλλον. 

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Πυροσβεστικού Μουσείου, στην Παλλήνη Αττικής.

Την πρωτοβουλία χαιρέτισε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τη NOVA-WIND για την προσφορά της καθώς και, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Αττικής, Υποστράτηγος ΠΣ Παναγιώτης Νιάφας, ο οποίος εκπροσώπησε τον Αρχηγό ΠΣ, Αντιστράτηγο Αλέξιο Ράπανο. 

Στο τέλος της τελετής, ο Υπουργός και ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Αττικής, επέδωσαν αναμνηστικά δώρα του Πυροσβεστικού Σώματος στον CEO Διευθύνοντα Σύμβουλο της NOVA-WIND, Παναγιώτη Γεωργιόπουλο και στον Corporate Affairs Executive Director της εταιρίας, Γιώργο Τσαπρούνη, αντίστοιχα.

Μετά το πέρας της τελετής, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Χρήστος Στυλιανίδης, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Αττικής, Υποστράτηγος ΠΣ, Παναγιώτης Νιάφας, καθώς και τα στελέχη της εταιρίας NOVA-WIND, ξεναγήθηκαν στους χώρους και στα εκθέματα του Πυροσβεστικού Μουσείου, από την Προϊσταμένη του, Επιπυραγό Αλεξάνδρα-Ιωάννα Κουτρή. 

Ανακοίνωση στο fireservice.gr