Το σύνολο των σχολίων στο βιβλίο επισκεπτών είναι 14.

(1) 2 »

02-02-2023, Οι μαθητές του Δ1 του 5ου ΔΣ Κορωπίου   

Επισκεφθήκαμε το Πυροσβεστικό Μουσείο στις 25/1/23 και ενθουσιαστήκαμε! Ξεναγός μας ήταν ο κ. Χρήστος, ο οποίος μοιράστηκε μαζί μας γνώσεις και εμπειρίες από τη δύσκολη αυτή δουλειά. Μάθαμε πολλά πράγματα, όπως την ιστορία του Πυροσβεστικού Σώματος, τους λόγους που μπορεί να πιάσει μια φωτιά, σε ποιες περιπτώσεις καλούμε την Πυροσβεστική και πώς μπορούμε να προστατευτούμε από τη φωτιά. Γνωρίσαμε τα διάφορα είδη στολών και τα οχήματα της Πυροσβεστικής. Το αγαπημένο μας κομμάτι από την επίσκεψή μας ήταν φυσικά όταν γίναμε κι εμείς μικροί πυροσβέστες και ρίξαμε νερό με τη μάνικα! Ήταν μια υπέροχη εμπειρία και σας ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη ξενάγηση! Οι μαθητές και η δασκάλα του Δ1

23-06-2019, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ     

Ευχαριστούμε πολύ το προσωπικό του Πυροσβεστικού Μουσείου για την φιλοξενία και την ξενάγηση. Εξαιρετικά εκθέματα σε έναν φιλόξενο χώρο που έχουν δημιουργήσει άνθρωποι με αγάπη για την δουλειά τους και με αίσθημα προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια.

08-07-2018, Dimitrios Konstantopoulos     

Ευχαριστώ πολύ τον κ. Καραχρήστο για την υπέροχη ξενάγηση εις το Μουσείον της Πυροσβεστικής. Απίστευτα εκθέματα, στολές και ιστορικά είδη πυρόσβεσης κοσμούν σήμερα τις βιτρίνες του μουσείου με αποτέλεσμα να αφήνουν στον επισκέπτη μιαν έντονη συγκίνηση για τους ήρωες του τότε και του τώρα.

01-03-2018, Μαρίνα, 8,5 ετών   

τέλειο!

18-07-2017, Χρύσα

Η επίσκεψη στο μουσείο μας άρεσε πάρα πολύ και μάθαμε πολλά! Δεν μάθαμε μόνο για την ιστορία και την δουλειά του ΠΣ αλλά και για το ηθικό που έχουν οι πυροσβέστες! Αξίζει να επισκεφθεί κανείς το μουσείο και δεύτερη και τρίτη.... φορά!
Μπράβο στους πυροσβέστες!!!

16-09-2016, Jan

thank you so much

01-09-2016, kia

kisses from Poland :* ;*
great site

24-08-2016, Θεόδωρος Λουκοπουλος   

Μαγευτική επίσκεψη και υπέροχη ξενάγηση. Τα παιδιά ξετρελάθηκαν. Καλη δύναμη σε όλα τα παιδιά του πυροσβεστικου σωματος. Ευχαριστούμε πολύ για την θερμή υποδοχή και ξενάγηση.

19-07-2016, agnieszka w

Πολλα και πολυ ενδιαφεροντα αρθρα.
Σας επισκεφτομαι συχνα :)

21-02-2016, Ελληνική Λέσχη Φίλων 2CV

Μείναμε ενθουσιασμένοι με το καταπληκτικό μουσείο. Η ξενάγηση ήταν εξαιρετική. Μάθαμε πράγματα που δεν φανταζόμασταν για την αντιμετώπιση της φωτιάς μέσα στα σπίτια μας.
Μας κάνατε υπερήφανους γιά το έργο που συντελεί το Π.Σ. Να είστε πάντα καλά. Σας ευχαριστούμε.

Βάνα Σεφεριάδου
Αντιπρόεδρος Λέσχης 2CV

(1) 2 »